Hon där bakom sett från mitt ljus.


Ni trodde att ni visste mycket om mig? - inom parentes (det gör ni också!) Varning: Ta inte det som jag skriver här seriöst.


*Nu ser ni hur hemsk Matilda kan se ut ibland, så ni som en gång tyckt hon var söt kommer aldrig tycka det igen!

Trots det måste ni få veta lite mer om personen bakom dessa ord och tankar, Matilda. Först och främst bör ni veta, att det hon skriver här är väldigt personligt (vilket betyder att du inte får skvallra om hennes hemligheter som hon talar om för just DIG här på bloggen).

Sedan, den viktiga saken numro två, hon är en riktigt envis personlighet (man får lätt bilden av att hon är en riktigt svag, klen, annorlunda person - och det stämmer det också!). Har hon bestämt sig för något brukar hon oftast genomföra det - om hon inte på något sätt får kalla kårar (vilket är svårt, med tanke på att hon inte fryser särskilt ofta). 

Låt dig inte luras av hennes skratt och leende, det är bara en tunn mantel som hon drar över sig när hon känner för det. (Det där var en stor lögn, kan jag tala om. Hennes skratt börjar bli hennes personlighet, trots att det aldrig var meningen att det skulle bli det!)

Hon blir lätt uttråkad av allt som en vanlig tonårstjej bör tycka om, men Matilda är det svarta fåret och stolt över det. Okej, där hade vi en stor lögn igen, hon är inte alls stolt över det, inom parentes (bara ibland).

Fotografierna undertecknade Matilda beskriver hennes personlighet och hennes tankar. Granskar du fotona under lupp så inser du hur mycket hon talar om för er, trots att hon inte alltid skriver ner allt i ord. (Det där var faktiskt sant, inte som allt annat jag skrivit som är flera stora lögner).

Nu vet ni något om Matilda (inte om mig) och det som står i det här inlägget är egentligen bara en massa trams. Visste du förresten att hon är vegetarian, har 6 yngre bröder (plus 3 äldre halvsyskon) och finns med i en bok som heter "Små luffare i Latinamerika"?

Kommentarer
Postat av: Ida

Jag tycker du är jättesöt! :D <3

2009-04-19 @ 12:00:22
URL: http://taralom.blogg.se/
Postat av: Ida

Sv: Joda, det har jag väll ^^ Jag har mest suttit inne vid datorn men.. jag funderar på att gå ut och fota lite blåsippor :)

Du da? Har du haft en bra söndag såhär långt? :)

2009-04-19 @ 12:15:48
URL: http://taralom.blogg.se/
Postat av: Ida

Sv: Oj, vad är det för ställe du bor i/på? ;O Haha.

Hjälp, nu ska jag visst rida. Snacka om att vara glömsk (a)Åh, vad roligt :D Tack ^^ <3 Ska länka dig också ;D Men jag får göra det när jag kommer hem.

2009-04-19 @ 12:24:24
URL: http://taralom.blogg.se/
Postat av: E M M A

SV: tack så mycket för åkiskten, tror nog jag byter ändå;)&din nya design var jätte fin!

2009-04-19 @ 12:24:44
URL: http://eemmap.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jaa,du är jättesöt.! :D

Fin blogg har du också.! Du har en ny prenumerant :)<3

2009-04-19 @ 12:34:06
URL: http://lifeoflisa.webblogg.se/
Postat av: Lisa

SVAR:Gulligt av dig :)<3

Joo hon är söt,säger det till henne i eftermiddag ;)

Kram.<3

2009-04-19 @ 12:40:29
URL: http://lifeoflisa.webblogg.se/
Postat av: Ida

Sv: Jasså :) Hoppas ni får vår snart i alla fall då :D

Tacktack ^^ Ja, jag ska försöka göra det så fort jag har duschat och gjort mig i ordning ;)

2009-04-19 @ 15:39:03
URL: http://taralom.blogg.se/
Postat av: FOTO I NORR - MARIE

Den sista bilden diggar jag mycket, bra ögonkontakt och den gör sig jätte bra i svartvitt som är personligen min favorit precis. Ha en fin vecka!

2009-04-20 @ 10:07:43
URL: http://fotoinorr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0