The day after today


I morgon börjar skolan igen, jag ska som sagt börja tvåan. Till jämförelse mot många andra ser jag fram emot att börja skolan igen, att bringa lite ordning i tillvaron. Visst är sommaren skön och väldigt rolig, men man uppskattar den inte lika mycket om det inte vore för just hösten och vintern.

För tillfället känns det inte ens som att jag ska börja skolan i morgon, jag är alldeles lugn och avslappnad. Jag har varken ångest eller är nervös. Det, måste jag säga, är väldigt skönt - att slippa oroa sig i onödan.
Det enda som gör mig lite nervös är att jag om bara någon vecka, den 13-16 september, ska åka till Göteborg eftersom jag fick det där stipendiet i våras. Jag känner ingen som ska på Linnédagarna 2009 och det kommer säkert bli roligt när jag väl är där, men just nu känns allt bara nervöst. Jag hoppas att det blir roligt och att jag träffar många nya och trevliga personer!

Och den här dagen ska jag ägna åt att ta det lugnt, eftersom jag är lite förkyld och jag verkligen inte vill att det ska bli värre till i morgon. Det tråkiga med att sitta inne och ta det lugnt just idag är att solen skiner där ute. Men vad kan man göra? Jo, hoppas att solen går i moln - men då skulle jag förstöra dagen för så många andra, så det skippar jag!

Kommentarer
Postat av: E B B A S O C H M I L L I E S

svar:

tack så mycket :-)

2009-08-24 @ 13:19:23
URL: http://ebbasochmillies.blogg.se/
Postat av: Rebeck P.S

Svar: Tack så jätte mycket!! ;D är också förtjust i den blå ;)

2009-08-24 @ 14:21:54
URL: http://psdrawings.blogg.se/
Postat av: angee

sv: tack så mycket, matilda! ;)

2009-08-24 @ 14:40:05
URL: http://angeebanan.blogg.se/
Postat av: FELICIA - FOTOBLOGG

SV;tack C:

du har också GRYMT fina bilder !! :Dgör du sen då ?

2009-08-24 @ 16:41:54
URL: http://feliciasfotobok.blogg.se/
Postat av: M

Allt går lättare om man inte ser negativt på det. Har tröttnat på alla som skrivit om hur tråkigt det är att skolan börjar igen.. Bara gilla läget..

Vad är det för stipendie du har fått?Och jag håller med dig med, när de kommer hem igen så vill man bara att de ska åka. Aldrigt riktigt nöjd.

2009-08-24 @ 19:28:42
URL: http://malincatrin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0