A basset hound


 

Sitter här och skriver lite grann. Har kommit en bit på min novell. När jag kom hem gjorde jag bort fysikuppgifterna vi hade i läxa till på måndag. Visst är lilla Felix söt? Det är en basset, närmare bestämt Ellens mammas hund. Just den dagen jag fotade Felix var i juni när jag var till deras by. Hade mycket trevligt där. I övrigt lånade Alex kameran och fotade en hel del, men tror ni redan har sett de fotona. Ja, händer något mer här hemma? Jo, min lillebror opererades i tisdags för blindtarmsinflammation. Satt hemma hos Frida och Alex när mamma ringde och sa det. Mamma var med lillebror på sjukhuset och pappa på väg till Stockholm. Betydde att jag fick åka hem, se till att resterande av bröder fixade middag och sen såg jag till att de borstade tänderna, gjorde sina läxor och gick och lade sig. På morgonen stressade jag runt, väckte de andra, sa åt dem att äta frukost och plockade fram rätt skor för vädret. Efter det var jag tvungen att rusa. En och en halv timme senare hade jag kursprov i matematik b.

 

Intressant att veta va? I morgon ska jag i övrigt fota med Sofia, hihi. Ska bli skoj, måste jag säga! Jaja, ha det bra nu. KRAM.


Kommentarer
Postat av: julia

tusen tack! :D

Dina bilder är riktigt fina alltså!

2009-12-04 @ 21:18:22
URL: http://julialagerskog.blogg.se/
Postat av: Josefine○○○

hunden ser ledsen ut...så söt.

Tack att du höll med!

2009-12-04 @ 21:47:00
URL: http://wiilow.blogg.se/
Postat av: Hannah & fjärilshundarna

Vilken fin bild & basset såklart! Älskar textturerna du lägger på bilderna såhär! Det vill jag också kunna men är inget direkt proffs på photoshop utan kör mer "direkt-från-kameran-bilder", haha. :)



Kram

2009-12-05 @ 00:21:57
URL: http://www.Cayennepeppar.se
Postat av: Hilda

Du är så duktig!!! Jag vet fortfarande inte vilka bilder jag vill ha på designen men jag ska bestämma mig ikv, ha en bra dag bästaste matilda!! Lite stressigt hemma kanske? :)

2009-12-05 @ 09:24:19
URL: http://henstrom.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Hej! :) Undrade om du tänker vara med i fototävling som kommer vara på skolan. ;)

2009-12-05 @ 09:59:40
URL: http://www.nogg.se/Rofoto
Postat av: Mirjam

sv; ja tack jag gillar bilden också..



hundens ögon ser lite läskiga ut..:S

2009-12-05 @ 13:15:02
URL: http://karamirj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0