Tillsammans är vi starka!


Det finns så många personer som kämpar med sina problem. Kan själv inte förstå hur de orkar med det och samtidigt livet i sig, men det är jävligt starkt av dem! Keep it up people! Allt ordnar sig till sist, på ett eller annat sätt.

Det som är ett stort problem för en individ, behöver inte vara det minsta komplicerat för en annan. Vi måste lära oss att se utanför rutan och acceptera att vissa personer är som de är. Förändras en person kan det bero på problem med i stort sett vad som helst. Som vän eller bara som en bekant/nån där i bakgrunden, kan du göra det så lätt som möjligt för denna person. Tänk inte att det är fel på personen bara för att den har förändrats, du kan ju inte veta vad denne har gått/går igenom. Det finns för- och nackdelar med allt och alla, men i stunder som dessa kan personer behöva allt stöd de kan få. Försök då att inte tänka på nackdelarna, hur gärna och mycket lättare det än känns. Personerna med problem är inte alltid hon/han som sitter ensam på rasterna, det kan vara den starkaste individen du känner. Det självklara är inte alltid självklart. Och du kanske inte kan hjälpa personen med själva problemet, men huvudsaken är att personen har någon att luta sig mot och lita på i en värld som för stunden kanske verkar helt omöjlig utan en livlina.
Gör du detta för någon annan, inser du att alla individer är ytterst olika och påverkas olika vid en och samma situation. När du själv sitter i samma sits, har du kanske någon att hålla dig fast vid. Ensam klarar man mycket - men inte allt. Tillsammans är vi starka.

Kollage jag lagt ihop av två foton. Söker mest känslan. Fri tolkning.

Min tolkning: Utan att existera kan du varken vara lycklig själv, eller hjälpa någon annan. Kanske är det så vissa av oss är. De sitter och tittar tillbak på det trygga, men man kan inte leva i dået eller framtiden. Livet är här och nu. Det måste du konfronteras med förr eller senare.


Kommentarer
Postat av: åsah

det du beskriver är en riktigt bra vän!

2009-12-01 @ 20:53:02
URL: http://vazyaila.wordpress.com
Postat av: Jenny

riktigt bra inlägg! kan inte annat än att hålla med.

2009-12-01 @ 21:24:06
URL: http://jennystoa.blogg.se/
Postat av: Msbluejeans - Foto & OSV

Jätte fin bild :)

2009-12-02 @ 09:50:14
URL: http://msbluejeans.blogg.se/
Postat av: Victoria

Riktigt fin bild!

2009-12-02 @ 14:35:02
URL: http://knytaknutar.blogg.se/
Postat av: Sofie

Riktigt bra skrivet o sjukt fin bild :D

2009-12-02 @ 15:59:55
URL: http://thatgeek.blogg.se/
Postat av: Hannah

Den som har dig som kompis måste vara lycklig, du verkar verkligen vara en jättesnäll person & en underbar vän! :) <3Kram

2009-12-02 @ 22:15:34
URL: http://www.Cayennepeppar.se
Postat av: lisa

gillar ditt inlägg (y)

passa på att ställ en fråga på min frågestund :)

kram ! :D

2009-12-03 @ 22:20:40
URL: http://laizas.blogg.se/
Postat av: Shimett

Min tolkning på bilden är tyvär lite dyster ;)

Jag ser för mig en person som kollar tillbaks på det förflutna och kanske önskar gå tillbaks, till den gången personen var lycklig..Lite dystert, men ändå ganska fint tycker jag :)SNygg bild btw :D

2009-12-04 @ 15:42:01
URL: http://www.nihonnoaki.weebly.com
Postat av: Fabian

du skriver väldigt bra och tänkvärt.. det borde väcka en tanke hos alla som läser detta! väl skrivet!/fabian

2009-12-06 @ 19:37:14
URL: http://photobyfabbe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0