Chockad


Idag är det våffeldagen. I morse sa mamma något som verkligen chockade mig: att hon hade köpt färdig våffelsmet. Det har aldrig hänt förut. Hon är till och med emot att köpa färdiglagad mat. Vart är vi på väg egentligen?

Och nu över till något helt annat.
Något väldigt pinsamt har uppstått på facebook. Kan ni gissa vilken ålder jag fick i "The True Age Test"?! Nä, antar det och inte får ni veta det heller! - Åsah, skvallra inte!


Kommentarer
Postat av: ♥ Emelie berglund ♥

haha ja, min familj är inte så mkt inne i de där tänket med färdig mat .. vi köper ganska mkt sånt .. dock inte färdis rätter .. men du vet som: köttbullar, våffelsmet mm :)tack för tipsen föreseten om foto. märkte att jag hade dom inställningarna också :)

2009-03-25 @ 12:38:10
URL: http://emelieberglund.blogg.se/
Postat av: miilo

tusen tack skall du ha! Ang bloglovin får du gärna lägga till om du känner att du gillar min blogg, dock gillar jag inte idéen att man skall prenumerera på varandra bara för att ge varandra extra prenumeranter.Just denna dag är jag lite extra depp över att jag inte äger nått våffeljärn. Jädrans vad gott det skulle vara med lite våfflor och sylt! :D Hoppas era blev bra fast mixen var färdigköpt.

2009-03-25 @ 18:58:53
URL: http://linneaterese.blogg.se/
Postat av: Heidi

Jag kan avslöja vad jag fick i "The True Age Test": 11år Hahaha xD

2009-03-25 @ 22:47:33
URL: http://www.uski.se/blogg.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0