Onsdag 25/11


Vissa personer får en att förstå sanningen som man kanske inte riktigt vill se egentligen. Jag tror det är viktigt, att vara medveten om vad för spel man faktiskt spelar.

Hoppade av bussen på stan och gick en snabb runda. När jag kom in i Småstaden ropade mamma på mig, hon hade tydligen lunch (klockan 15.50!) så jag passade på att köpa mig ett par nya skor. Mina gamla skor, som jag köpte i våras, har gått sönder så pass mycket att de nästan käkar gräset från marken. Har under tiden lånat min mammas skor, men dem kan jag ju inte gå runt i hela tiden, hon måste ju få använda dem också!
Hittade ett par svarta sneakers som fick duga, hehe.

Vad har ni ägnat er åt idag?

Kommentarer
Postat av: ellen, f o t o

Vad kul med nya skor, jag köpte också ett par nya fast det var iofs en månad sen nu. Men dom jag hade innan käka typ också gräs x) Kunde inte gå en meter utan att det läckte in vatten eller kom in grus...Idag var jag som sagt på föreläsning med Klum (grymt bra han är!) och så har jag fixat lite smågrejer vid vår utställning :)

2009-11-25 @ 20:04:51
URL: http://ellencharlotta.blogg.se/
Postat av: Sessan

Tycker det är svårt att hitta skor.

Jag har lyssnat på olika personer som berättat om sina yrken, efter det har jag haft möte med fotogruppen :)

2009-11-25 @ 20:24:01
URL: http://victoria87.blogg.se/
Postat av: Patrik

Sv. Tack :D

2009-11-25 @ 22:24:12
URL: http://patrikpetersson.blogspot.com
Postat av: Guro(:

Nye sko er herlig! (:Sv: Takk skal du ha! (: Ikke helt fornoyd med det, ble tatt litt lite planlagt og litt i farten, likevell, koselig at du likte det!

2009-11-26 @ 00:52:12
URL: http://kiwilife.ipublish.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0