Läsarfråga: Mitt projektarbete


För en tid sedan var det ett par som undrade vad jag ska göra för projektarbete och tänkte att jag lika gärna kan skriva det på bloggen.
Nu under sommaren och sedan under årskurs tre ska jag göra en fotobok som berör djurens betydelse inom vården. Jag har redan haft en av fotograferingarna och jag ska ha ytterligare en på torsdag. När vädret var dåligt igår passade jag på att göra en skiss av hur jag vill att uppslagen från senaste fotograferingen ska se ut. Jag visar ett här i inlägget, men har blurrat ut texten. Bilderna kommer från tidigare fotograferingar, men berör ämnet på just det här uppslaget. Tyvärr kan jag inte visa något av de andra uppslagen eftersom jag inte fått något godkännande om att lämna ut bilderna på internet.
Innan slutet av september har jag som mål att ha haft alla fotograferingar till fotoboken för att sedan kunna pussla ihop fotoboken. Det här kommer bli väldigt spännande och det jag ser fram emot mest är när fotoboken ligger i min brevlåda och väntar på att kikas i!

Nu när jag just har börjat jobba med designen av fotoboken har jag mycket kontakt med en person som heter Volker, och han har en hemsida som heter fotobok.com. Han driver ett företag som trycker fotoböcker. Fram till nu har han varit en person som ger mig svar på frågor angående fotoboken. Jag måste säga att det är väldigt skönt att alltid ha någon att vända sig till med såna frågor, nån som dessutom är väldigt kunnig inom området.

Vill ni att jag uppdaterar ibland om hur det går med fotoboken?

Ett uppslag från de fem jag ännu hunnit skissa upp.Kommentarer
Postat av: petra1000

Vad roligt! Jag skrev faktiskt en artikel om hundar i vården för några år sedan för aktivhund.se. Här är den: http://www.aktivhund.se/hund-artiklar/hund-pa-recept.asp?menuindex=9Jag tryckte precis upp en bröllopsbok hos pixopolis (Volker) och var mycket nöjd. Nu ska jag bara försöka lära mig hur man gör böckerna direkt i photoshop så att det blir ännu bättre. Gör du böckerna enligt en mall eller direkt i PS? För om du gör direkt i PS får du gärna berätta hur man designar så att det blir flera sidor som man skickar in som en bok. Kanske är enkelt, men jag har ingen idé alls om hur jag ska börja.

2010-06-16 @ 12:46:42
URL: http://petra10001.blogspot.com
Postat av: petra1000

Tack snälla du, då ska jag prova!

2010-06-16 @ 14:36:46
Postat av: Julia

svar: varsågod! :)

2010-06-16 @ 15:02:48
URL: http://endagiapril.blogg.se/
Postat av: MICAELAS ~ foto & vardag ~

Ja det vore kul med upptateringar om den! :D

2010-06-16 @ 15:29:44
URL: http://lovliie.blogg.se/
Postat av: petra1000

Jag har inte tagit några bilder än av boken, men jag ska se om jag får tid imorgon!

2010-06-16 @ 18:23:16
URL: http://petra10001.blogspot.com/
Postat av: Jossi

sv: Tack snälla matilda, vilken kommentar! vad den stärkte mej :) det där behövde jag höra. tack så himla mkt, dina fina ord betyder massa och får mej att inte tvivla så jäkla mkt! grymt mkt tack min vän! :) KRAMAR!

2010-06-16 @ 22:32:41
URL: http://josefineaspeteg.webblogg.se/
Postat av: Dezdemona

Intressant läsning :) Jag röstade på din bild förresten! Mycket fin :)

2010-06-20 @ 19:46:36
URL: http://dezdemonas.blogspot.com
Postat av: eva marie

Hittade hit via din syters blogg. Skitsnygga bilder och kul idé med projektet! Önskar all lycka till! :D

2010-07-07 @ 08:26:13
URL: http://propiraya.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0