CD-skiva och tackkort


Jag kom nyss på att jag för någon vecka sedan fotograferade en CD-skiva som jag skickade till brudparet Jessica och Micke. Tycker att det blir ganska häftigt med ett svartvitt omslag, med en tydlig font. Tyvärr har jag inte fotat en vidare bra bild, för man kan inte se att det står "Jessica och Micke - 2 juli 2011". På bilderna nedanför ser ni ett tackkort jag fick från Lisa och Klas samt CD-skivans baksida.


Så detta får ni roa er med att titta på idag, haha. Jag är då alltid lika snäll ;-) Jag ska nämligen äta middag med de från jobbet, vi ska passa på att sitta ute medan kvällsvärmen fortfarande tillåter det!Kommentarer
Postat av: P I T E T J E J - Erica Pettersson

Jag tycker bilderna blev fina!

Hoppas att du får en riktigt trevlig fortsatt sommar :D

2011-08-04 @ 17:01:05
URL: http://pitetjej.webblogg.se/
Postat av: Smallmoments - a photodiary by ninni karlsson

Kan inte du visa hur du gör cd grejen?

2011-08-04 @ 19:17:13
URL: http://smallmoments.blogg.se/
Postat av: Hannah Larsson

/HAHA då känner du inte mig helt kan jag tala om... Är alltid lite smått evil. ;) Närå, fast jo... kind of! haha!Nu finns den långa versionen ute på min blogg. :D Den blev dock inte så omöjlig att ta sig igenom som den såg ut först utan bilder, den orkade jag inte ens kolla på så lång och omöjlig såg den ut att läsa. Men många bilder senare blev det mycket bättre!! :)Du borde verkligen hoppa fallskärm!! Försöker få med mig ett gäng till nästa gång jag ska hoppa, är du på? :D Haha jag brukar också vara olycksdrabbat, om något fel kan hända så händer det alltid mig. Men inte nu. Var så jävla underbart!!! Du borde verkligen våga och ta chansen!!

2011-08-04 @ 19:45:36
URL: http://hannahlarsson.com
Postat av: Clara

fint :D

2011-08-04 @ 22:27:45
URL: http://ckklara.blogg.se/
Postat av: becca

snygga !

2011-08-05 @ 10:29:01
URL: http://fotobex.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0