Happy and joy




Jag har än så länge haft ett riktigt fint jullov, jag har varit här i stugan och spenderat tid med en av mina bästa vänner, nämligen Hilda. Vi har varit mycket i stallet och pysslat med hennes häst. Nyår firade jag med familjen, och Fabian som är en riktigt duktig fotokompis! :-)

I julklapp fick jag bland annat en canvasförstoring, en grymt bra bok som handlar om fotografering och visioner, samt en fotobok från Blurb.com (presentkort). Jag tänker ägna en dag eller två åt att leta igenom mina mappar från resan familjen gjorde i mars-april förra året och göra en stor resebok på 30*30cm och sammanlagt 80 sidor. Det ska bli grymt roligt när den väl är färdig och beställd!


På tal om roliga saker händer nåt väldigt skoj till helgen också, lördag närmare bestämt, men vad det är får ni veta senare!


Nu ska jag snart förbereda mig inför en fotopromenad här i mörkret, jag och Fabian inspirerades igår när vi sparkade hem till min mormor. Vintern här uppe är riktigt vacker och det är jag glad över.


Nu hoppas jag att ni inte har blivit alltför uttråkade över att få ta del av min vardag, ni får ha ett fortsatt underbart lov kära vänner! Kram!

Kommentarer
Postat av: sofia

Gillar bilden!! :)

2011-01-02 @ 15:39:26
URL: http://klick.devote.se
Postat av: Veronica

Godt å høre at du har hatt det fint i julen, og jeg gleder meg til å få se/lese hva som skjedde på lørdag :D

2011-01-02 @ 16:13:39
URL: http://lill-veronica.blogspot.com
Postat av: Emma (sysslingarnas)

gud så söt bild :)

2011-01-02 @ 23:06:31
URL: http://sysslingarnas.blogg.se/
Postat av: PICTUURESTYLE

Härlig bild!

2011-01-03 @ 15:34:04
URL: http://pictuurestyle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0