Den här bloggposten vaccinerar 95 barn


Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial påunicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj

 

Foto: © UNICEF/Asselin


Kommentarer
Postat av: Patrik

Detta måste jag göra med!

2012-04-20 @ 09:56:05
URL: http://patrikpetersson.blogspot.com
Postat av: Agnes fotografi

Du är verkligen en så himla bra och god människa Matilda! Blir så glad och inspirerad av detta!

Och jag kan som vanligt inte tacka dig nog för den fantastiska kommentaren på min blogg, du peppar mig så oändligt mycket, vet inte hur jag ska tacka dig för all självförtroendeboost och inspiration. :)

2012-04-20 @ 19:10:09
URL: http://agnesstenlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0