En liten tankeställare


Jag vill tacka mina läsare för att ni är såna fina personer, det är alltid lika kul att logga in på bloggen och läsa era ord! För tillfället blir det inte mycket uppdateringar, delvis på grund av helt förlorad inspiration till att fotografera - sedan att jag inte har så mycket tid att blogga på. Jag tycker om att blogga, men jag tänker inte börja blogga mer om min vardag eller skriva inlägg som saknar poäng, bara för att uppdatera bloggen. Kvalitet istället för kvantitet. Jag vill uppdatera bloggen med mest foton och sedan inte så mycket annat. Det är jag nöjd med. Tycker ni att det blir för få uppdateringar, eller att jag ska blogga mer om min vardag - så får ni tyvärr vända er till någon annan blogg. Det här är min blogg och jag trivs med hur den är just nu.Tack för att du tog dig tid att läsa och ta del av mina tankar gällande detta med bloggande. Hoppas ni förstår vad jag menar! Kram kram.

Kommentarer
Postat av: Fanny

förstår dig precis. har samma tanke med min blogg!

2012-03-28 @ 16:07:32
URL: http://fannyhansson.blogspot.com
Postat av: Sessan

Bra beslut,

2012-03-28 @ 19:41:26
URL: http://impalaa.blogg.se/
Postat av: Agnes fotografi

Jag tycker att du har en fantastiskt fin blogg och föredrar kvalitet framför kvantitet alla dagar i veckan! Fast dessutom tycker jag att du uppdaterar mycket flitigt också :) du är hur bra som helst, helt enkelt!

2012-03-29 @ 00:17:12
URL: http://agnesstenlund.blogg.se/
Postat av: åsah

haha, men vill ju se hur bilderna från vår promenad blev! kram

2012-03-29 @ 09:19:38
URL: http://asahmedhundar.wordpress.com/
Postat av: erika

Du vet vad som är bäst för dig! :) Och dina bilder kan man ju i njuta av lite extra med så. ^^

2012-03-29 @ 09:43:02
URL: http://uppblandmolnen.blogspot.com
Postat av: Jennifer Nilsson

Så länge du inte slutar blogga så är jag nöjd! För min del spelar det därför ingen roll när du publicerar nya inlägg och bilder, för de är alltid värda all väntan :) Du är verkligen en fantastisk fotograf!

2012-03-29 @ 22:59:47
URL: http://jennifernilsson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0