Livet


Jag har en del att göra för tillfället, ja, egentligen inte - mest plugg, och så plöjer jag igenom Harry Potter. Är helt fast, och läser i stort sett hela tiden: när jag äter frukost, väntar på att åka till uni, gör middag, är på väg att somna, and so on. Det tråkiga med bra böcker och serier är att de tar slut. För inte så länge sedan läste jag Hunger Games-trilogin (heeelt fantastisk!) och när tredje boken var slut kände jag mig helt tom, för att jag skulle sakna karaktärerna och böckerna så mycket. Hur som helst, för att återgå till ämnet.. Jag ska fota bröllop till helgen, och i nästa vecka tänkte jag sätta igång att redigera dels bröllopsbilder men också bilder från min vecka med Fabian. Det ska bli så kul!
 
Kram på er, fina läsare!
 

Kommentarer
Postat av: Ellen (alatariel)

För det första alldeles sjukt vacker bild! Och för det andra alldels sjukt roligt att du läser Harry Potter, en av mina favorit serier! Såå sjukt bra! ^^ (Och Hunger Games är också såå bra, nu måste du bara läsa Twilight också. Filmerna är kassa, men böckerna är väldigt bra!) Och vet vad du menar med den där tomma känslan händer mig varje gång! ;) Kul med bröllop också!

Svar: Tusen tack!! Hihi, ja de böckerna är så sjukt bra! Läste Twilight på gymnasiet (såå mycket bättre än filmerna!). Jag har läst en serie som handlar om en tjej i framtiden som jag tycker var jättebra, så kan jag tipsa om serien Uglies. :) Kram!
Matilda

2013-05-08 @ 14:17:59
URL: http://alatariel.papper.fi
Postat av: Olivia

Himla snyggt!

Svar: Tack Olivia!!
Matilda

2013-05-08 @ 15:05:07
URL: http://sammels.blogg.se/
Postat av: Ellen (alatariel)

Åh det låter verkligen intressant, skall ta och läsa dem! ^^

2013-05-11 @ 23:13:29
URL: http://alatariel.papper.fi
Postat av: Madelene Englund

vacker bild:D

2013-05-13 @ 11:07:42
URL: http://madeleneenglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0