11.48


Hmm, börjar bli lite besviken över hur dålig jag är på att färglägga i photoshop. USCH. Det blir väldigt fult, åtminstone håret. Någon som kan ge tips på hur man kan måla håret på ett fint sätt?
Ska måla dit ett par blommor så kanske man inte tittar så noggrant på just håret.

Hur som helst så var det en väldigt mysig och släckt timme igår kväll, vi hade hela vardagsrummet och köket fullt med stearinljus istället. Vi konstaterade också att inte många här i området släckte lamporna, men åtminstone någon drog sitt strå till stacken.
Ställde fram klockan igår kväll innan jag somnade och hoppades på sommartider. Vad upptäckte jag när jag vaknade? Det snöade för fullt! Snöar fortfarande för den delen.

Ibland kan faktiskt småsyskon vara ganska söta. När jag satt på balkongen och gjorde ett gammalt nationellt prov i matte som repetition kom Måns, yngsta brorsan, ut och bjöd mig på frukt och frågade om det jag gjorde var svårt. Sedan satt han där och höll mig sällskap. Åtminstone någon som inte beter sig underligt! Äldsta brorsan tycker dock fortfarande att jag har blivit skum sen jag började på Grans. Tack, haha.

Nu ska jag fortsätta rita. Internet hoppar, ibland funkar det och ibland inte. Irriterande, men sånt är livet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0