Min julklapp till er...


TÄVLING! Priset är en fotografering med valfritt tema, där jag är fotografen. Vi bortser från var i landet du bor, om du vinner går det förhoppningsvis att ordna på ett eller annat sätt (exempelvis till sommaren, då jag lär befinna mig i Stockholm till och från).
Fotograferingen är som sagt helt valfri, du kan fotograferas tillsammans med ditt barn, med din partner eller med en bästa kompis. Vi kan även köra en fotografering med ett härligt tema. Det är upp till DIG att välja vilken sorts fotografering du vill vinna. Det är trots allt julafton, så det är bara att önska hejvilt!

För att delta ska du skicka mig en motivering, där dessa bitar är inräknade:
- Varför vill just DU vinna en fotografering med mig som fotograf?
- Önskemål om fotografering (under vilken årstid, tema på fotograferingen osv)
- Mailadress och namn
+ jag uppskattar om ni kommer med någon härlig idé om någon fotografering med ett speciellt tema, kanske att fotograferingen ska ske i/vid vatten, eller i en skog. Låt fantasin sprudla.


Skicka din motivering till matilda.fotograf@gmail.com SENAST den 7 januari 2011!Nu vill jag önska dig en riktigt, riktigt GOD jul!


För att ge er lite idéer om olika sorters fotograferingar bjuder jag på ett par favoriter ur arkivet:Kommentarer
Postat av: Hannah Larsson

Jäklar vad roligt!! Måste absolut vara med, har ju länge sagt att jag velat att du skulle fotografera mig då dina bilder är så otroligt vackra och i en egen stil, plus att du verkar vara en sådan härlig person! :)

Ska försöka skriva en motivering om någon dag, men idag ska jag njuta av julafton! hihi :DGod jul!Och förresten, du bor väl i Piteå? Hur gör du då med fotograferingen om man bor i t ex Stockholm?

2010-12-24 @ 11:53:48
URL: http://hlphotography.webblogg.se/
Postat av: Petra1000

God Jul fina Matilda!! (Och kul att läsa på din blogg igen!)

2010-12-24 @ 12:35:36
URL: http://petra10001.blogspot.com/
Postat av: Cajsa

blandar in alla delar i samma del nu.Jag skulle vilja vinna för att ha sommriga utomhusbilder till mitt cv (och min blogg). Eftersom att mitt cv inriktasr sig på musikal och artisteri måste det vara lekfullt och ingen vill hjälpa mig med det för de vill ha strickt i en studio när de fotar. :(

2010-12-24 @ 16:46:56
URL: http://cajsa1.webblogg.se/
Postat av: Cajsa

oj! missade att man skulle maila det. :P

finns det någon stans så att jag bara kan kopiera och skicka? För lat för att skriva om..xD

2010-12-25 @ 00:15:18
URL: http://cajsa1.webblogg.se/
Postat av: Amanda

Hoppas du hade en fantastisk julafton och en mysig fortsättning! :)

2010-12-25 @ 10:42:21
URL: http://manda-christine.blogspot.com
Postat av: Ninnis fotoblogg

Jag har skickat in en motivering. Det skulle vara superroligt att vinna!

2010-12-25 @ 11:31:12
URL: http://missebonie.blogg.se/
Postat av: ida

hejsvejs , hur har din dag varit ?

2010-12-25 @ 13:52:18
URL: http://idarohdins.blogg.se/
Postat av: Cajsa

ok, skickar det nu! ^^ puss!

2010-12-25 @ 14:25:19
URL: http://cajsa1.webblogg.se/
Postat av: A L M A S F O T O ♥

åh vad kul! :D

Jaggskull väligt gärna bli fotograferad av dig! för... ja, jag vet att alla kommer säga "för att du är en grym fotograf!", och jag måste tyvärr vara tråkig och säga detsamma.. men det stämmer ju så sjukt bra!

Sen så tror jag att man lär sig en del, även fast man står modell.Jag skulle vilja bli fotad i/vid vatten. Temat skulle kunna vara lite.. nja jag vet inte riktigt. Men det skulle kunna vara lite på kvällen, när ljuset är som finast. Och jag skulle kunna ha en vit, somrig klänning, vara brun och ha utsläppt lockigt hår och vara naturligt sminkad.Det skulle verkligen vara sjukt kul!Jag bor i stockholm, så det får väl bli på sommaren isåfall ;)

2010-12-25 @ 19:45:57
URL: http://almasfoto.blogg.se/
Postat av: Jossi

WOW, grym tävling Matilda! hihi :D

Klart man ska va med!

Du är min personliga favorit fotograf bara för att dina bilder är så speciella, jag vet ingen annan som fotar som du gör, ingen som tar liknande bilder som du, du fotar och redigerar alltid på ditt egna vis, det vet jag nog ingen annan som gör! Förstår inte vad du får din inspiration o dina idéer ifrån, gång på gång! Önskar jag hade dina idéer i mitt huvud, haha. Och om jag skulle vinna så skulle jag hm... vilja ha med ha med mej själv (hihi om jag nu skulle våga fast det måste jag ju, har sålänge viljan bli fotad av dej! :D), och mina två hundar, helt klart! Och det skulle nog va i sommar/ sensommar så man kan va lite brun o fräsch också, hihi :)

2010-12-26 @ 17:58:11
URL: http://josefineaspeteg.webblogg.se/
Postat av: Matilda

Vilka mysiga färger i bilderna! :)

2011-01-09 @ 13:08:26
URL: http://mahuldan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0