Lilla Journalistpriset igår


Kanske finns någon som är intresserad av hur det var igår på Grönan.. Tänkte inleda med att säga att det var en fantastisk dag och att jag hade grymt trevligt!
Det varvades spöregn med solsken, dock mestadels regn, vilket kanske var den mindre trevliga biten, haha. Fick under prisutdelningen komma upp på stora scenen tillsammans med de andra nominerade och ta emot våra inramade tävlingsbidrag. Det var en tjej som hade fotograferat en ganska häftig bild på en häst som vann, men jag känner mig lika glad och stolt över att ha blivit nominerad och att ha varit där! Var ganska nervös innan, för jag var säker på att jag skulle snubbla när jag gick upp på scenen, haha, det gjorde jag som tur var inte!

Allra trevligast av allt var att jag fick träffa personer jag träffar sällan, men som jag gärna skulle träffa lite mer ofta. Tack Åsah, Math, Albin, Fabian och Nancy för en toppendag


Kommentarer
Postat av: Fotoemilia

Låter som en härlig dag. Tog du några bilder? :)

2011-05-26 @ 12:51:27
URL: http://fotoemilia.blogg.se/
Postat av: ellencharlotta

vad härligt att du hade det roligt! bara en sån grej som att bli nominerad måste kännas jättestort! hade jag inte haft massor att göra igår så hade jag åkt till stockholm och tittat!

2011-05-26 @ 15:19:03
URL: http://ellencharlotta.blogg.se/
Postat av: Johanna

Grattis vännen, vilken upplevelse ändå!!!!!!Och jag vet! Sista bilden blev faktiskt grym! Man behöver inte fetaste utrustningen för att få till grymma bilder - beviset på det! Tyvärr förstår ju inte många det...Hur har du det annars? Synd att du inte kunde stanna längre i stockholm.... kram!

2011-05-26 @ 16:57:28
URL: http://injohanna.blogg.se/
Postat av: Linafoto

Tusan vad roligt :D Grattis Matilda!!

2011-05-26 @ 18:11:00
URL: http://linafoto.blogg.se/
Postat av: åsah

tack själv! Och grattis!!

2011-05-26 @ 23:33:55
URL: http://asahmedhundar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0