Föreläsningen i Kalix


Under torsdag och fredag förra veckan höll jag i min första föreläsning och workshop någonsin. Var sjukt nervös, men så fort jag presenterat mig för klassen så var nervositeten som bortblåst. Eleverna var väldigt härliga och inspirerande! Vi hade många givande diskussioner om både bilder, komposition, budskap och till och med genus, haha. På fredagen fotograferade vi mest, och jag hade med mig Hilda som modell för att visa dels hur jag gör när jag fotar, och lite olika typer av ljus.
 
Åh, så glad jag är över denna erfarenhet! Helt fantastiskt var det! Tusen tack, eleverna på estet-linjen i Kalix, för att jag fick ta del av er utveckling! All lycka till er!
 

Kommentarer
Postat av: Johanna Fåglund - Fotograf & Makeup-artist

Sv: Tack så mycket! :))

2013-03-18 @ 19:39:36
URL: http://stargirlphoto.blogg.se/
Postat av: Hannah Larsson

Där hade man ju gärna varit med. Låter så intressant!!

Första bilden är riktigt intressant. Mycket detaljer att titta på och hennes uttryck gör hela bilden. Fint fint fint. (Någon borde ju filmat alltesammans vill ju seeee!! Haha!)

Kram!

Svar: Haha, tusen tack! Ja, SVT var ju där och filmade lite grann faktiskt, hahah ;) Jag får förvarna innan nästa föreläsning så får du smita dit, hehe!
Kram!
Matilda

2013-03-18 @ 22:43:46
URL: http://hannahlarsson.com
Postat av: alma

Måste bara fråga, när du tar bilder som den sista, hur får du skärpan på ett sånt litet område? liksom använder du ett jättelitet blädartal för att få oskarpa ben eller har du lagt ihop flera bilder? tycker det är så himla fint!!

Svar: Tack Alma! Jag använder ett objektiv som heter tilt-shift, som gör att man kan lägga skärpan på ett annorlunda sätt i bilden. Googla så får du se fler exempel! :)
Matilda

2013-03-18 @ 22:55:10
URL: http://almawiola.blogspot.com
Postat av: Hannah Larsson

SVT? Men oj! Kommer det att dyka upp någonstans då?

Svar: Här: http://www.svt.se/nyheter/regionalt/nordnytt/vi-forstar-ingenting Men det handla inte om mig (såklart, haha) utan om estet-linjen där jag var och föreläste, sen hade jag turen att vara på precis den platsen det datumet den tiden ;) Du kanske ser vem som är jag? ;)
Matilda

2013-03-19 @ 01:31:54
URL: http://hannahlarsson.com
Postat av: Olivia

Omg, va coolt!!

Svar: :D
Matilda

2013-03-19 @ 18:19:54
URL: http://sammels.blogg.se/
Postat av: Sanna Björkman

du var superbra föreläsare och jag hoppas du föreläser för fler än bara oss! man lärde sig mycket, och bilderna blev bra! var så himla glad i fredags då jag faktiskt gick hem och kände att jag lyckats och utvecklats inom mitt fotande. och det tack vare dig Matilda! hoppas du kommer till oss och föreläser någon mer gång :)

Svar: Åh tusen tack Sanna! Så glad jag blir att jag faktiskt gjorde skillnad, och att du känner att du utvecklats! Jag kikade in på din hemsida nu och vill bara säga att jag gillade dina bröllopsbilder, speciellt den där bruden skrattade. Kul också att du lagt upp bilderna från i fredags på hemsidan! Tycker att du lyckades fånga känslorna perfekt!! Keep it up! Kram :)
Matilda

2013-03-19 @ 20:06:53
URL: http://sannaphoto.weebly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0