Bjuröklubb


Den 11:e maj var vi ute med ett gäng fina människor till Bjuröklubb. Vi spelade kubb, grillade och badade bastu. Tog även mitt premiärdopp i havet, det var lite lagom kallt sådär, hehe. Tillfogade mitt knä ytterligare ett blåmärke när jag halkade på en sten, men tror mina knän börjar vänja sig vid att få blåmärken - för jag har en tendens att slå i dem lite här och var. 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Iselin Renée

Fantastiske bilder :)

Svar: Tack!! :)
Matilda

2015-06-01 @ 15:10:23
URL: http://www.iselinrenee.blogg.no
Postat av: Elin (Fotoblogg)

Hejsan! Jag är nere i Umeå med min lillasyster som är på strålbehandling. Jag fotograferar själv och skulle vilja ta ett porträtt på min familj medan vi är i Umeå och undrar om du vet någonstans som är fint kring eller utanför Umeå där man kan få fina porträtt?

Så tacksam för svar!! :)

Svar: Oj, jag har inte riktigt jättebra koll på Umeå faktiskt men jag kan försöka ge tips. :) Vid Nydalasjön är det fint, t ex finns det ett skogsområde nära Tomtebo (precis bredvid lekplatsen) där ljuset är väldigt vackert på eftermiddagen/kvällen. Ett annat tips är att följa älven en bit inåt landet, bort från stan. Vill du fota vid havet kanske ni kan åka ut till Obbola, där finns det ett par bryggor och fina byggnader vid ett ställe som heter Gamla Salteriet. Jag hoppas allt går bra för din lillasyster, och att du lyckas få till några härliga bilder. Kram!
Matilda

2015-06-01 @ 18:55:36
URL: http://eli.webblogg.se
Postat av: line cecilie

nydelige bilder :)

Svar: Tusen tack!
Matilda

2015-06-01 @ 20:22:50
URL: http://www.licela.blogg.no
Postat av: Anonym

Wow! Jag älskar bilden på den gula väggen med spegling av ett träd i fönstret.

Svar: Tusen tack! Det gör jag med!
Matilda

2015-06-02 @ 07:32:13
URL: http://ingbergman.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0