Med båda fötterna på jorden…


Vissa perioder i livet är roliga, andra mindre roliga. Dock har allting ett värde eller en betydelse, tror åtminstone jag. Utan det tråkiga skulle vi inte uppskatta det roliga på samma sätt, för då skulle de glada stunderna bara vara helt normala för oss.

I morse läste jag en reklam när vi rullade förbi busstationen i Piteå och där finns nog den enda riktigt vettiga reklamen jag har sett på väldigt länge.
"Med båda fötterna på jorden tar man sig ingenstans" och det är så sant så sant. Kanske ska man inte vara så envis med att försöka att aldrig testa på något nytt, precis som jag alltid gör (jag är rädd för att testa på något nytt). Det där borde jag följa mer egentligen, och så smått gör jag också det. Under det gångna året har jag gjort och testat på mer än vad jag egentligen trodde att jag skulle göra. Och jag fortsätter minsann kämpa!

Ta nu och ägna ett par sekunder, minuter, timmar.. ja, inte dagar och helst inte månader, åt att fundera över vad du vill testa på för något nytt de kommande veckorna. Och se till att få fingret ur och verkligen göra det också! För det känslan är faktiskt obetalbar, att bli stolt över vad man gjort och dessutom att ha testat på nåt nytt. Och lägg på minnet att det inte behöver vara något stort du gör, det kan vara något så simpelt som att ägna en halvtimme efter skolan åt att plugga matematik istället för att titta på tv. Lycka till och kör hårt!

"Med båda fötterna på jorden tar du dig ingenstans." Våga ta det där lilla steget!


Kommentarer
Postat av: MICAELA'S BLOGG - foto & vardag

coola bilder :)

2010-01-19 @ 19:07:56
URL: http://lovliie.blogg.se/
Postat av: Marika

Jättebra skrivet och super bilder :)

2010-01-19 @ 19:25:40
URL: http://www.dussi.se
Postat av: Ida

Tänkvärt. Mycket. Mycket tänkvärt.

2010-01-19 @ 21:01:42
URL: http://idfa.blogg.se/
Postat av: Juse

coola bilder :)

2010-01-19 @ 21:39:45
URL: http://thiscan.blogg.se/
Postat av: E M M A

Grymt cool bild! :) och ja, det är helt sant!

2010-01-23 @ 16:17:14
URL: http://eexx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0