Ett icke ordlöst inlägg


Jag tänkte ta och skriva lite nu, så ni som inte tycker om längre texter kan lika gärna sluta nu. Kommer avsluta texten med ett par foton, så bläddra dit istället.

I alla fall, jag är väldigt förväntansfull inför detta år, det finns så mycket som kommer hända. Jag kommer börja trean och då är det inte länge kvar innan jag tar studenten. På det stora hela vet jag ungefär vad jag vill göra efter studenten, men det ska jag väl inte tänka alltför mycket över när det trots allt är ett och ett halvt år kvar innan jag står där.
Sedan känner jag att det här året kommer att bjuda på andra och mycket roliga saker, bland annat kommer jag hitta på något väldigt roligt under påsklovet, vilket ni lär få veta precis vad det är senare.
Åh, jag vill bara göra allt roligt nu! Och detta år har jag bestämt mig för att resa, umgås, ha roligt. Verkligen njuta. Jag kan ju fortfarande tänka på skolan och satsa på betygen som jag hittills gjort, för det är inget fel med det tycker jag. Min känsla säger mig att det här året kommer en ganska stor förändring ske. Nu ska här bannemig hända något.

Och sedan har jag bestämt mig för att börja med Projekt 365 igen, och jag ska fota varje dag även om jag så ligger på dödsbädden! Varje söndag kommer jag uppdatera med ett inlägg innehållande veckans sju foton. Det här blir grymt tror jag!

Mitt motto är fortfarande Allt är möjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid och det är sant. Ska bygga upp mitt eget självförtroende och min självkänsla, ska peppa mig själv och framförallt andra, vill få alla runtom mig att känna glädje och en positiv anda. Självklart är livet skit ibland, alla sitter man i den sitsen någon gång, men känslan av att få uppleva de där glada stunderna betyder så mycket. Och de stunderna vill jag se till att finns oftare än stunderna då livet är skit. Fick just en fotoidé som jag inte kommer kunna slutföra på många år, men när jag väl gör det... då ska jag visa glädjen. Det är vad jag vill göra med mitt liv - visa glädjen i alla de former, visa att den finns även bland ledsna. Vill också att människor ska se all sorg som finns, all ensamhet, men man ska aldrig glömma bort hela bilden. Glädje, kärlek, hopp.... allt det finns runtomkring oss, hur mörkt allt än ser ut. Och det är något vi måste lära oss att se och inte bara ignorera.

Kram på er alla!

Fotograf: Sofia Henriksson

Jag och min lillebror Isak, alltid lika söta, eller hur? Haha.

 




Kommentarer
Postat av: Johanna - foto

Låter bra ;) projekt 365 verkar jätteroligt men jobbigt de dagar man inte har tid :)

2010-01-05 @ 21:49:25
URL: http://jbrannstrom.blogg.se/
Postat av: Jossi

hihi va lika ni e =)

2010-01-05 @ 22:02:13
URL: http://josefineaspeteg.webblogg.se/
Postat av: Fotograf Sara Marklund

Svar: Då vet jag vem det är :) Hennes familj känner våra närmaste stuggrannar, så ibland på somrarna var dom där :)

2010-01-05 @ 22:06:54
URL: http://saraamarklund.blogg.se/
Postat av: Shimett

Låter som om du blir att få ett vidunerligt år =D. Då är inte jag den enda som har bestämd mig för att nu ska någonting hända ;D



Vi ses i skolan :)

Kram (^^,)

2010-01-05 @ 23:06:31
URL: http://www.shimett.blogspot.com
Postat av: Marika

En väldigt välskriven text, lycka till med allting! Tror att det kommer gå toppen :)

2010-01-05 @ 23:39:52
URL: http://www.dussi.se
Postat av: Kamilla - Fotoblogg

Set fram emot att se bilder varje vecka!

2010-01-05 @ 23:44:20
URL: http://kamillush.blogg.se/
Postat av: PICTURES BY FELICIA KARLSTROM.

du har helt rätt med mottot, allt är möjligt , det omöjliga tar bara längre tid! :D

2010-01-06 @ 00:11:59
URL: http://storasysteralskarmode.blogg.se/
Postat av: Sofia H

jag gillar verkligen din text, fint skrivet. Jag lyckas aldrig få till så bra texter och ett plus med dom härliga fotona i slutet :D

2010-01-06 @ 00:20:38
URL: http://sofiaphoto.blogg.se/
Postat av: E M M A

Vilka fina bilder! ;D

2010-01-06 @ 13:58:43
URL: http://emmasfoto.com
Postat av: juse

shit vad lika ni är!!

2010-01-06 @ 16:31:44
URL: http://thiscan.blogg.se/
Postat av: Sessan

Aw så söta ni är ihop, bilderna var riktigt fina.

2010-01-07 @ 15:17:11
URL: http://victoria87.blogg.se/
Postat av: ellen, f o t o

Saker och ting blir ju som man gör det till, så har man en bra inställning från början så blir allt great :D Spännande med 365projektet, jag ser fram emot att kika på bilderna sen ^^

2010-01-08 @ 23:09:56
URL: http://ellencharlotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0