Tack vare era underbara kommentarer!


Något som gör mig otroligt glad, varje gång jag loggar in på bloggen, är era fantastiska kommentarer! Ord som verkligen gör mig så entustiastisk och gör att jag vill fortsätta blogga och framförallt fotografera. T-a-c-k!

Marina:
"Du är faktiskt en utav dom få som driver mer moderna fotobloggar som faktiskt har öga för sådant som är vackert. dom flesta, speciellt dom som har flera tusen läsare och följare, har enbart en bra kamera. och det är i stort sett allt."

Fabian:
"Den här bilden är så jävla grym! :D du har lyckats så JÄVLA BRA med redigeringen, känslan, kompositionen.. ALLT! bilder i denna klass hör hemma bland kollektionerna på fotografiska! det är lika kul att varje gång se resultaten av alla idéer som du drar fram ur den där trollerihatten du har i ditt huvud! :) än en gång.. GRYMT BRA JOBBAT! :D"

Lovisa:
"Åh, du är så grymt duktig matilda!

dina bilder sticker verkligen ut, dina bilder har jag aldrig sett någon annanstans. du är verkligen en talang, underskatta aldrig dig själv för jag skulle göra nästan vad som helst för att kunna ta så grymma bilder som du tar! :)"

Åsah:
"Du är ju helt otrolig Matilda!! Blir så imponerad varje gång du lägger upp nåt nytt! wow! Detta måste du ju satsa på alltså, tänk vad underbart att få se dina bilder till intressanta reportage i olika tidningar!!"

Kommentarer
Postat av: EMELIEJR

Hej! :) Jag ser att du har "lyckats" ha bilder utan vit ram eller vitt mellanrum i menyn samtidigt som du kan lägga upp två bilder eller fler i ett inlägg med vitt mellanrum emellen dom. Vart tar du bort mellanrummen till bilderna i menyn? Har försökt förstå mig på detta ett bra tag, dock utan framgång. Vore tacksam om du hade lust att hjälpa mig! Tack på förhand :)

2010-07-13 @ 19:05:58
URL: http://emeliejr.blogg.se/
Postat av: Frida

Allt som dom ovan skrivit stämmer ju! Du är en stor inspiration för oss andra som håller på med fotografering. :)

2010-07-13 @ 19:53:02
URL: http://fridalautin.blogg.se/
Postat av: EMELIEJR

SV: Nej inte riktigt... Jag undrar om du vet hur man kan få bilder i menyn utan en vit ram utan att samtidigt ta bort mellanrummet mellan bilderna i ens inlägg? Om vi kollar på din "profilbild", den ovanför texten om dig, runt den har du en vit ram. Jag vill ha min profilbild utan en vit ram.



Jag har en "testblogg", http://testemeliejr.blogg.se där jag nästan har lyckats med att få hela bilden i menyn utan ram, dock så får jag inte bort det vita under bilden... Hjälp? :)

2010-07-13 @ 21:57:27
URL: http://emeliejr.blogg.se/
Postat av: Hannah

Du är helt och hållet en grym person. Det är bara att inse Matilda! :D <3

2010-07-14 @ 00:16:48
URL: http://hlphotography.webblogg.se/
Postat av: Johanna

Du är så jävla grym, blir helt fåordig när jag ser dina bilder, you're awesome girl!



Jag fotograferade under bergsviksbron, alltså under e4an. Lite trassligt att ta sig dit, for på fel sida av bron 2 gånger, haha! Väldigt trångt också att ta sig in till själva "gången".



kram på dig

2010-07-14 @ 01:19:12
URL: http://injohanna.blogg.se/
Postat av: Lovjo

Du är ju så bra som de säger också. Du har en egen stil, och det gör dina bilder intressantare än "vanliga" bilder. :)



http://www.blocket.se/vasterbotten/Nikon_D200_och_Nikkor_50_1_8D_28274901.htm?ca=2&w=1

Där får jag allt det där för 5800, eftersom jag köper det andra objektivet då.

Annars får jag 40D:n för 4500:- med batterigrepp och ett batteri. Utan objektiv alltså, och jag vet inte med minneskortet.

Vad är då mest värt? För jag har ett objektiv själv, ett sigma 50/2.8 som passar till Canon, så det är bara ett till objektiv som behövs där för att jag ska vara "nöjd".



Vad tror du? :)

2010-07-14 @ 02:45:00
URL: http://lovisajo.blogg.se/
Postat av: Towe (towe.webblogg.se)

Du är verkligen jätteduktig! Dina bilder är unika & väldigt vackra!

2010-07-14 @ 13:04:58
URL: http://towe.webblogg.se/
Postat av: Emma

Taack! Jag hittade din blogg för inte så länge sedan och ju mer jag tittar på dina bilder desto mer fascinerad blir jag! Äntligen någon som fotar med nikon dessutom ;)



2010-07-14 @ 19:11:22
URL: http://emazogoestheworld.blogg.se/
Postat av: Sessan

Måste vara roligt när du får en massa fina kommentarer :)

Det är du värd också.

2010-07-15 @ 10:57:03
URL: http://victoria87.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag håller med alla ovanstående till fullo!

Tänkte precis att du verkligen utnyttjar kamerans funktioner, photoshop och framförallt dina egna kunskaper till fullo. Du är verkligen grym!

2010-07-24 @ 18:11:31
URL: http://mjar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0