Bloggpaus på obestämd tid
Ni har nog märkt att bloggen inte varit vidare intressant de senaste dagarna, eller snarare veckorna. Jag hinner inte med allt jag skulle vilja helt enkelt. Har två stora prov innan påsklovet som jag verkligen måste klara för att säkra mitt betyg i de kurserna bland annat. Sedan händer det lite andra grejer också som kommer stjäla lite tid.


När proven är gjorda i mitten av vecka 16 får vi påsklov och då åker jag till Spanien och stannar där en hel vecka och ska vara i Uppsala med Fabian ett par dagar innan skolan börjar om igen. Efter lovet har jag ingen aning om hur allt ligger till, kommer kanske inte alls ha mycket att göra.  Därför blir min bloggpaus på obestämd tid, kommer bland annat uppdatera med min TOTM-bild på söndag nästa vecka, då har ni något att se fram emot! :-)

Hoppas ni alla får ett par riktigt fina veckor, njut av att våren är här och att man äntligen kan gå ut i solskenet. Det är underbart, I promise! Kram!


Vill du nå mig kan du höra av dig på min mail, jag kollar den dagligen: matilda.fotograf[at]gmail.comKommentarer
Postat av: NRphotos

du tar så otroligt vackra och söta bilder på barn! Jag gillar ditt sätt att redigera också! :D

2011-04-10 @ 12:20:23
URL: http://naemirosander.blogg.se/
Postat av: Ett liv iHusvagn - går det?

Jag som precis hittat hit!

Jättefint foto på pojken...

2011-04-10 @ 14:54:20
URL: http://www.ihusvagn.se
Postat av: Ingrid

Vad tråkigt med bloggpaus. Men behövs det så behövs det! :)

Hoppas du snart är tillbaka! :)

2011-04-10 @ 21:36:05
URL: http://ingy.blogg.se/
Postat av: Clara

lycka till på proven och ha så kul i spanien och i uppsala:) längtar till du kommer tillbaka med alla dina härliga bilder:D

2011-04-10 @ 22:02:19
URL: http://ckklara.blogg.se/
Postat av: [SOFIA WESTERGREN]

sv: Ja jag förstår hur du känner, det var den anledningen jag hade till att starta upp mitt företag. Dock ser jag det som ett smidigare sätt att bara ge ut sitt kontonummer där kunderna får sätta in summan ni kommit överrens om. Annars lär du gå ner på banken och fixa företagsskonto, utforma en faktura, fakturera, skatta och vänta på pengar... Det är inte så att jag uppmuntrar det "svarta" men det är helt klart lättast om du "bara" har tre bröllop att fota :) Hoppas du kommer fram till något som passar dig! :)

2011-04-10 @ 23:51:31
URL: http://fiiiyah.blogg.se/
Postat av: Hannah Larsson

Ta den tid du behöver! <3 Du verkar ha helt fullt upp just nu, och du ska absolut inte lägga den lilla tid du har över på bloggen.Ska din kompis gå in och byta lösenord på din blogg så du inte kommer in som du gjorde sist när du hade paus? Haha! ;) Himla smart idé ju om man måste hålla sig borta från bloggen!Det går himla bra i ps! ÄLSKAR DEN! Redigerar bara i ps nu. Det går så himla snabbt och är otroligt bra, sparar himla mycket tid och det är sååå mycket bättre än gimp. :) Tusen tack för att du hjälpte mig! <3Ha det underbart och jag hoppas det blir många bildbombningar från Spanien sedan när du börjar blogga igen som jag kan dregla lite över då jag själv inte kan åka... (Kanske till och med någon himla fin film?)KRAM! ♥ Kommer sakna dina inlägg.

2011-04-11 @ 06:05:21
URL: http://hannahlarsson.com
Postat av: [SOFIA WESTERGREN]

Det låter bra det :) Lycka till vad du än gör!

2011-04-11 @ 13:03:08
URL: http://fiiiyah.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja jag ska till läkare den 10 maj..får hoppas att man kan få någon hjälp..

2011-04-12 @ 21:36:36
URL: http://mandarinklyfta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0