Över ett år sedan jag kom hem


Det finns något jag är lite rädd för, och det är tiden. Ja, för att den helt enkelt kör på i en sådan himla fart så man nästan tror att man ska åka av vägen. Och därför känns det sjukt att titta tillbak på dessa bilder som jag tog mellan 27 mars och 18 april förra året. F-ö-r-r-a året. Det är helt galet. Det är ett helt år sedan jag kom hem, och till och med lite till. Mycket har hunnit hända på den resan jag genomfört sedan den 18 april år 2010, fram till nu. Saker jag aldrig trodde skulle hända eller som jag skulle få uppleva någon gång långt bort i framtiden. Men som sagt, jag bör inte förvånas längre, det händer så mycket sjuka saker att det inte går att styra över dem - och på ett sätt ska man väl vara glad. Jag lever, är frisk (hoppas jag!) och mår bra. Jag har vänner, familj och framförallt personer som står vid min sida och aldrig kommer svika. Det är huvudsaken, sedan får allt annat ske på vilket sätt det vill, för det kommer det att göra. De senaste dagarna har jag lärt mig innebörden av Murphy's lag: "Kan något gå fel, så kommer det att gå fel". Ganska intressant, verkar stämma bra in på mig! Haha. Någon gång ska man väl få lite erfarenhet av livet, så det var väl på tiden nu. Och det som gör mig glad är att jag är väldigt positiv, trots att jag hade kunnat tänka väldigt många negativa tankar just nu, åtminstone min själ fortsätter att arbeta sig framåt ;)


Jag vet egentligen inte syftet med den texten jag skrev ovan, det var väl kort och gott en summering över vad jag tänker just nu. På fredag kväll åker jag och Fabian till Spanien och där stannar vi en vecka. Det vi huvudsakligen kommer att göra är att fotografera och jag kan säga att det är något jag längtat såååå mycket efter. Resefoto är en grej i sig och jag älskar det dokumentära med resebilder. Man kan inte annat än tycka om det helt enkelt. Tråkigt nog kommer jag inte ha några bröder jag kan tvinga att ställa upp som modeller, men jag får klara mig utan dem helt enkelt, hihi.


Slutligen vill jag önska alla en riktigt glad påsk, njut av ledigheten! Jag kommer inte svara på mail eller liknande förrän jag är hemma igen, ifall någon undrar. Kram kram!Kommentarer
Postat av: Hilda

SV: haha, jo har saknat små hästarna :D och jag förstår om du saknar att fota dem, de är ju alltid så himla vilda och livfulla på bild ;))) haha!

2011-04-20 @ 22:10:49
URL: http://kalixponny.blogg.se/
Postat av: ellen

hoppas ni får det riktigt härligt i spanien :):) ska bli kul att se bilder sen, gillar verkligen dokumentära bilder men är värdelös på att själv fota det :P kram!

2011-04-20 @ 22:28:21
URL: http://ellencharlotta.blogg.se/
Postat av: Hannah Larsson

WOW till bilderna. Och det är himla roligt att läsa dina tankar. Ha det helt fantastisk i Spanien. Avundsjuk på att jag inte kan åka dit jag också!Stor kram och ha det bäst!!

2011-04-20 @ 23:33:18
URL: http://hannahlarsson.com
Postat av: cornelia [FOTOBLOGG]

åh, ha en underbar resa! längtar tills man får se bilderna från semestern, lycka till med fotograferingen... om det nu behövs, haha ;) du är grym, kram!

2011-04-20 @ 23:37:24
URL: http://corneliapettersson.blogg.se/
Postat av: Fabian

Vilken resa du gjort under detta år.. och jag är så glad över att vara en del av den! :) <3 vi ska ha det GRYMT kul i Spanien! :D

2011-04-20 @ 23:38:17
URL: http://www.photobyfabbe.se
Postat av: cornelia [FOTOBLOGG]

sv: åh, tack så mycket!desamma och kraaam på dig! :D

2011-04-20 @ 23:58:18
URL: http://corneliapettersson.blogg.se/
Postat av: Josefine

Älskar dina bilder lika mycket som alltid!Glad påsk själv och ha en underbar resa! :) KRAM!

2011-04-21 @ 08:01:27
URL: http://josefineaspeteg.webblogg.se/
Postat av: becca

Fina bilder

2011-04-21 @ 08:39:32
URL: http://fotobex.blogg.se/
Postat av: mikko puttonen

Amazing photos! :) I like the first most.And thank you I did it during the night and next morning I was close to death ;D

2011-04-21 @ 15:20:31
URL: http://pictureputtonen.blogspot.com
Postat av: julia

finfin blogg :'d

2011-04-21 @ 18:50:00
URL: http://juliasyse.webblogg.se/
Postat av: Johanna

Underbara bilder!

2011-05-05 @ 15:14:28
URL: http://jjohhannnaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0