Off we go


Jag har haft en underbar helg, i lördags gick jag och Fabian på bio och såg sista delen i Harry Potter (åååh, vad jag älskade vissa delar de hade filmat, jag tycker de lyckades rent fotografiskt sett), sedan åt vi sushi och på väg hem till en av våra kompisar för en spelkväll med "Idiotkunskap" käkade vi på varsin glass också. Det var nog den sista utomhusglassen för i år. Igår tog vi en mysdag, tittade på film och tog det lugnt.


I morgon bär det av till Stockholm, ska hälsa på syrran vilket ska bli jättekul! Av den anledningen prioriterar jag bort bloggen den här veckan, men jag tänkte bjuda på minst ett tidsinställt inlägg med bland annat bröllopsbilder.


Nu ska ni få ha en riktigt trevlig dag och vecka, kram på er!



Kommentarer
Postat av: becca

fin bild

2011-10-03 @ 15:16:01
URL: http://fotobex.blogg.se/
Postat av: ylva

Har just nu en fototävling med tema glädje på min blogg där priset är en valfri produkt från tvspelsweb.se, lust att vara med? :Dhttp://ylvahelena.blogg.se/2011/september/gladje.html#comment

Förlåt förlåt förlåt om du inte gillar reklam!!

2011-10-03 @ 16:02:55
URL: http://ylvahelena.blogg.se/
Postat av: Lena

Jag tyckte sista Harry Potter filmen var rätt tråkig, alltså missförstå mig inte jag gillade filmen men för att vara den avslutande delen kändes den precis som alla de andra innan, inget stack ut liksom. Att filmen skulle ha något mer liksom :P

2011-10-03 @ 19:23:46
URL: http://lcfoto.blogg.se/
Postat av: Lena

SV: Jo jag gillade den också men jag tyckte nog att ettan var bättre :P Slutscenen mellan Harry och Voldermort jag kände lite att det kanske skulle vara nått mer. Kände lite att den filmen var precis som alla föregångare på det viset.



Slaget om Hogwarts var riktigt bra! :)

2011-10-04 @ 10:46:24
URL: http://lcfoto.blogg.se/
Postat av: Fotograf Benedikte Bull

Utrolig flott bilde!

2011-10-04 @ 17:27:33
URL: http://benediktebull.com
Postat av: FOTOGRAF ELIN LANDÉN

gud vilken härlig blogg du har! personlig och stilren, jag gillar den verkligen! :) älskar dessutom fotobloggar, hihi! kolla gärna in min egna fotoblogg också :) kram!

2011-10-21 @ 11:24:32
URL: http://elinmargaretalanden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0