Mitt liv just nu


Om dagarna är det plugg som gäller. Sen brukar vi ta en promenad, jag och F, efter att vi ätit middag. Vi pysslar lite i vårt hem. Sätter upp tavlor, väggdekor och en klocka har vi hunnit med också. Sen planerar vi var vi ska sätta upp hyllor och hur vi bäst ska förvara allt. (Ja, vi väljer att förvara det mesta i läggan sen vi hade vårt lilla besök av tjuvarna i somras). Så det blir en massa hyllor med böcker, garderober fulla med kläder och lite annat smått och gott. Lite tyger ska upp på en tråkig vägg. Vi odlar lite örter och försöker hålla blommorna vid liv.

 
Kort sammanfattning: Vi har det ganska trevligt. Bloggen är prio två. Men nu tänkte jag försöka hinna lägga upp lite nya inlägg i helgen. Och när vi börjar bli färdiga här i lägenheten om någon vecka ska jag, om ni vill, lägga upp ett litet "inredningsreportage" från vårt lilla hem. Det återstår att se när det sker dock. ;-) Kram!
 

Kommentarer
Postat av: erika

Skall bli interssant att se hur ni har det hos er sen! :)

Svar: Ja :D
Matilda

2012-09-07 @ 17:25:24
URL: http://uppblandmolnen.devote.se
Postat av: claudia

Jättefin bild!

2012-09-08 @ 10:20:25
URL: http://claudiaia.blogg.se
Postat av: Amanda ❀PHOTOGRAPHY

Vilken trevlig bild!

2012-09-08 @ 11:53:05
URL: http://photoobymee.blogg.se
Postat av: Ellen (alatariel)

Jätte, jätte fin bild!

2012-09-08 @ 18:12:39
URL: http://alatariel.papper.fi
Postat av: Jenny Eriksson

Åh det vore jättekul att se hur ni har det i lägenheten! Låter jättemysigt med fixandet och pysslandet :) Det är så härligt att fixa med sånt i en ny lägenhet. :)

Svar: Ja, det är jättekul att fixa sånt i lägenheten! :) Då ska jag ordna ett inlägg lite längre fram, men det kan som sagt dröja någon vecka. ;)
Matilda

2012-09-09 @ 09:42:54
URL: http://ogonblickochkansla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0