Årsresumé 2011 del 2


Och här kommer fortsättningen av min resumé av året 2011.

JULI



Jag fotograferade vigseln mellan Jessica och Micke samt Jennie och Anders bröllopsporträtt. Även Olivias studentporträtt hade jag äran att föreviga. Jag träffade min bästa vän Hilda. Rebecca och hennes häst Pjokken hamnade på bild de med. Hade tre stycken familje- och barnfotograferingar. I övrigt jobbade jag på apoteket.




AUGUSTI



Jag fotograferade två stycken bröllop, ett mellan Cilla och Erik och ett annat mellan Jennie och Patrik. Första gången jag fotograferade med blixt under själva porträttfotograferingen. Även min vän Agnes hamnade på bild (och hon ramlade i vattnet också!). Ytterligare en bild av mig publicerades i FS Magasin. Fotograferade barnen Ebba och Allis. Jag och Fabian var en vecka i stugan och samlade kraft inför min flytt. Vi plockade potatis, vinbär och krusbär. Av de två sistnämnda gjorde vi sylt. En kväll var vi ute och fotograferade. Några dagar senare flyttade jag till Uppsala. Det var ganska jobbigt, för jag trivs mycket med min mamma och visste att det var henne jag skulle sakna mest. Träffade även Hannah Larsson, som är en riktigt härlig person!




SEPTEMBER



I september tog jag det riktigt, riktigt lugnt. Jag fotograferade bröllopsporträtt ute på Lidingö, föreställande Marie och Daniel. Jag gick lite fotopromenader i det fina höstvädret.




OKTOBER



Jag var i Norrköping för att hälsa på min syster Åsah. Vi gick ut med hennes och ett par andra hundar. Jag fick långa syrrans iPhone och blev lite hooked på Hipstamatic. Jag fyllde 19 år, herregud - jag närmar mig 20 ju! Jag och Fabian tog en morgonrunda med kamerorna på Eriksleden. Hade även en gravidfotografering med Carin och Mikael.




NOVEMBER


November hade liiiite mer innehåll än september och oktober. Först kom Hilda på besök ett par dagar. Efter det kom halva min familj hit. När de åkte hem till Piteå följde jag med dem och gjorde ett stort fotojobb för NordanSmak där. Jag var hårmodell hos en frisör. Träffade Agnes och såg senaste delen av Twilight. Designade även mitt företags logga.




DECEMBER



Och så kom den sista månaden på året. Jag väntade och längtade efter snö, men icke sa nicke. Ingen sådan behagade komma. Jag fotograferade flickan Nova. Jag och Fabian var kattvakt. Vi firade mini-jul med Fabians familj i Stockholm. Jag träffade Åsah och vi julpysslade hemma hos henne. Den 19:e december åkte jag och Fabian norrut för att fira jul. Vi stannade en kväll i Piteå innan vi åkte med bussen ut till min stuga för att få lite värme där. Vi städade och pyntade och letade julgran och kokade knäck. Hade det riktigt mysigt. Överraskade familjen natten innan julafton med ett fint städat och mysigt hem. På julafton åt vi god mat och skrattade åt den roliga lilla tomten. Sen kom nyår - som inleddes med en god tårta. Over and out.




SAMMANFATTNING AV ÅRET 2011


2011 var ett helt underbart år på många sätt och vis.. Jag hade en underbar tid inför studenten, min studentdag minns jag med sorg för att jag inte kommer få uppleva den igen - och med glädje för att den var fantastisk! Helt klart den bästa dagen på hela året skulle jag nästan säga. Jag gjorde något stort och flyttade hemifrån, vilket även det rymde många olika känslor. Jag lärde mig ta det lugnt - ta promenader, sticka, läsa böcker, se film, göra ingenting and sooo much more. Jag vågade känna att jag faktiskt kan det jag gör när det handlar om foto, och att jag vågar göra det. Bröllopen det här året har betytt mycket och jag har utvecklats enormt. Något jag vet är att jag har varit en totalt oinspirerad bloggerska - därav den dåliga kvalitén på bloggningen. Trots att jag även varit oinspirerad när det gäller foto har fotojobben gått bra, de har alla varit så olika att bara spänningen i det hela tänt små små gnistor för en stund som räcker för att göra bra ifrån sig. Jag har även varit ledsen, när jag sökt jobb och allt har känts som att det aldrig kommer gå. Såna dagar har jag också haft, men utan de dåliga dagarna skulle vi inte ha de bra dagarna.

Förhoppningsvis har 2012 lika mycket att bjuda på som förra året - ett år att se fram emot!

Kommentarer
Postat av: Madde

Lika vackra bilder denna resume som förra:)

2012-01-10 @ 17:51:42
URL: http://madeleneenglund.blogg.se/
Postat av: Malin

Så otroligt fina bilder! Vilket år du har haft!!!

2012-01-10 @ 17:53:25
URL: http://fotografmalinlandgren.blogg.se/
Postat av: Lena

Tycker att dina porträttfotografier är helt fantastiska och vi ska ju inte börja tala om hur vackra de på bröllopen är! :D

2012-01-10 @ 17:59:44
URL: http://lcfoto.blogg.se/
Postat av: becca

Jättevackra bilder !! :)

2012-01-10 @ 18:21:47
URL: http://fotobex.blogg.se/
Postat av: Maja

Alltså gud, du är så himla himla bra!!!!

2012-01-10 @ 18:41:45
URL: http://majasperspektiv.blogg.se/
Postat av: Tilda Larsson

Alltså de bröllopsbilderna du tog i bion och de naturbilderna från oktober är så sjuuuukt coola!

2012-01-10 @ 19:07:22
URL: http://tiildalarsson.blogg.se/
Postat av: Johanna

sv: taaack :D

Låter super bra det där! :)

2012-01-11 @ 08:31:03
URL: http://johannapreinitz.webblogg.se/
Postat av: Felicia Johansson

Men åh, gud så himla fina bilder. Du är så himla duktig!!



Nej jag håller faktiskt med dig. Alltså, den var ju fin och fin filmad men gillade inte resten. Den var för konstig.

2012-01-11 @ 10:06:00
URL: http://feliciavendela.webblogg.se/
Postat av: Lucypath.com

Helt fantastiska och inspirerande bilder! Love it!

2012-01-11 @ 10:17:25
URL: http://lucypath.com
Postat av: Linnfotografi

Utrolig hvor nydelige bildene dine er! :)

2012-01-11 @ 14:07:11
URL: http://www.linnfotografi.blogg.no
Postat av: Sessan

Än en gång - du tar så otroligt fina bilder. man blir glad av att titta på dem.

Bor din syster i Norrköping? Isf får du säga till nästa gång du har vägarna förbi så man kan få träffa dig ;)

2012-01-11 @ 18:22:09
URL: http://impalaa.blogg.se/
Postat av: Maja

Oj, så himla många fina bilder!

2012-01-13 @ 16:08:54
URL: http://www.mla-photography.blogspot.com
Postat av: Stina

Hey!

Trillade in på din sida. Vad grym du är! Keep on rockin'! :)

Vad fotar du med?

2012-01-13 @ 23:39:05
URL: http://stinagranfors.se
Postat av: - Anna Lötberg -

Du är så flexibel som fotograf, I like! :)

2012-01-14 @ 22:47:32
URL: http://lotbergphoto.blogg.se/
Postat av: Hannah Larsson

Åh, blev så glad att läsa att jag fanns med här! Du är underbar hörru, och jag hoppas vi ses många, många gånger mer! ♥ Behöver nog inte nämna att bilderna är otroligt fina heller, likaså dem i del I.



Stor kram!

2012-01-23 @ 08:29:29
URL: http://hannahlarsson.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0