Rumänien


Sitter och redigerar de sista bilderna från tågluffen jag och familjen gjorde i början av sommaren. Det känns så avlägset, men ändå så nära. Det är konstigt det där med tiden. Här är i alla fall två bilder från Rumänien. Så vackert!
 
 

Kommentarer
Postat av: melanie

åh älskar båda bilderna!

Svar: Tusen tack Melanie!
Matilda

2013-11-17 @ 13:23:24
URL: http://mmifoto.blogspot.se
Postat av: Ellen (alatariel)

Nej wow vad vackert! Åh wow!

Svar: Tusen tack Ellen!
Matilda

2013-11-17 @ 17:02:14
URL: http://alatariel.papper.fi
Postat av: Becca

Vackert !!

Svar: Tack!!
Matilda

2013-11-17 @ 22:07:17
URL: http://fotobex.blogg.se
Postat av: Victoria

Så vackra bilder, älskar den första. Roligt att se bilder från länder man hade en helt annan bild utav.

Svar: Tusen tack! Jo, jag vet, det var jättevackert i Rumänien! Dock speglar naturen ett helt annat Rumänien än vad som var där bland "folket", bland annat kom barn (tioåringar som höll bebisar i famnen) fram och tiggde pengar..
Matilda

2013-11-18 @ 16:20:28
URL: http://impalaa.blogg.se
Postat av: Lissen

Vilka underbara bilder från Rumänien. Är det ett land du rekommenderar att resa till. Varför valde ni att resa dit och vad bör man se? Vilka var dina favoriter.

Många frågor.

Ha en fin vecka. // Lissen

Svar: Tusen tack för dina ord Lissen! Jag tycker att det var spännande att vara där. Nu var vi enbart i Brasov, så jag kan inte uttala mig om hela landet, men jag upplevde att det var väldigt vacker natur (för mig som är fotointresserad är det guld!). Det var mina föräldrar som kom på idén, tror det var att vi skulle åka dit för att vara i Transylvanien, samt besöka Bran Castle. Så det gjorde vi; vi besökte Bran Castle (Bran var en väldigt söt by, med folk som körde förbi med hästar bl a), vi gick upp på berget Tâmpa (otrolig utsikt!), gick runt i staden och besökte den svarta kyrkan samt det vita och svarta tornet. Sedan bodde vi på ett mysigt hostell/pensionat som hette "Pension Flamingo". Det var även relativt billigt att vara där. Det här är såklart vad jag tycker, men jag hoppas du fick svar på dina frågor!
Ha en fin vecka du med! Kram!
Matilda

2013-11-25 @ 18:02:29
URL: http://lissento.blogg.se
Postat av: Lissen

Tack för ditt svar. Ska spara det som inspiration, tycker om att resa och vill ha ögonen öppna för nya resmål. Som dej är jag också fotointresserad och tar varje tillfälle jag kan för att fota nya vyer osv.

Trevligt att ha föräldrar som kommer med så spännande reseförslag :-)

Kram Lissen

2013-11-25 @ 22:23:03
URL: http://lissento.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0